Problem at launch

Help center. Members helping members
Forum rules
This topic is 3 months and 3 weeks old. Instead of replying, please begin a new topic, or search for another related topic that may be more suitable.
Molitul
Member
Posts: 2
Joined: February 12th, 2021
Reputation: 0

Problem at launch

Postby Molitul » Fri Feb 12, 2021 4:55 am

Hi! I've got a problem, i just download that supa game again... And it can't be play... I've got the log fil if you can help me:

Spoiler:Traceback (most recent call last):
File "GameEngine.pyo", line 355, in run
File "GameEngine.pyo", line 347, in main
File "View.pyo", line 183, in render
File "Menu.pyo", line 207, in render
File "Font.pyo", line 179, in render
File "Font.pyo", line 112, in _renderString
File "Font.pyo", line 227, in getGlyph
File "Font.pyo", line 189, in _allocateGlyphTexture
File "Texture.pyo", line 358, in __init__
File "Texture.pyo", line 312, in loadEmpty
File "data/PyOpenGL-3.0.0a5-py2.5.egg\OpenGL\wrapper.py", line 1624, in __call__
File "data/PyOpenGL-3.0.0a5-py2.5.egg\OpenGL\wrapper.py", line 924, in wrapperCall
GLError: GLError(
err = 1285,
description = 'm\xe9moire insuffisante',
baseOperation = glTexImage2D,
pyArgs = [
GL_TEXTURE_2D,
0,
GL_RGBA,
32768,
32768,
0,
GL_RGBA,
GL_UNSIGNED_BYTE,
''
],
cArgs = [
GL_TEXTURE_2D,
0,
GL_RGBA,
32768,
32768,
0,
GL_RGBA,
GL_UNSIGNED_BYTE,
''
],
cArguments = (
GL_TEXTURE_2D,
0,
GL_RGBA,
32768,
32768,
0,
GL_RGBA,
GL_UNSIGNED_BYTE,
c_void_p(53088308),
)
)
Traceback (most recent call last):
File "GameEngine.pyo", line 355, in run
File "GameEngine.pyo", line 347, in main
File "View.pyo", line 183, in render
File "Menu.pyo", line 207, in render
File "Font.pyo", line 179, in render
File "Font.pyo", line 112, in _renderString
File "Font.pyo", line 227, in getGlyph
File "Font.pyo", line 189, in _allocateGlyphTexture
File "Texture.pyo", line 358, in __init__
File "Texture.pyo", line 312, in loadEmpty
File "data/PyOpenGL-3.0.0a5-py2.5.egg\OpenGL\wrapper.py", line 1624, in __call__
File "data/PyOpenGL-3.0.0a5-py2.5.egg\OpenGL\wrapper.py", line 924, in wrapperCall
GLError: GLError(
err = 1285,
description = 'm\xe9moire insuffisante',
baseOperation = glTexImage2D,
pyArgs = [
GL_TEXTURE_2D,
0,
GL_RGBA,
32768,
32768,
0,
GL_RGBA,
GL_UNSIGNED_BYTE,
''
],
cArgs = [
GL_TEXTURE_2D,
0,
GL_RGBA,
32768,
32768,
0,
GL_RGBA,
GL_UNSIGNED_BYTE,
''
],
cArguments = (
GL_TEXTURE_2D,
0,
GL_RGBA,
32768,
32768,
0,
GL_RGBA,
GL_UNSIGNED_BYTE,
c_void_p(37007324),
)
)
Traceback (most recent call last):
File "GameEngine.pyo", line 355, in run
File "GameEngine.pyo", line 347, in main
File "View.pyo", line 183, in render
File "Menu.pyo", line 207, in render
File "Font.pyo", line 179, in render
File "Font.pyo", line 112, in _renderString
File "Font.pyo", line 227, in getGlyph
File "Font.pyo", line 189, in _allocateGlyphTexture
File "Texture.pyo", line 358, in __init__
File "Texture.pyo", line 312, in loadEmpty
File "data/PyOpenGL-3.0.0a5-py2.5.egg\OpenGL\wrapper.py", line 1624, in __call__
File "data/PyOpenGL-3.0.0a5-py2.5.egg\OpenGL\wrapper.py", line 924, in wrapperCall
GLError: GLError(
err = 1285,
description = 'm\xe9moire insuffisante',
baseOperation = glTexImage2D,
pyArgs = [
GL_TEXTURE_2D,
0,
GL_RGBA,
32768,
32768,
0,
GL_RGBA,
GL_UNSIGNED_BYTE,
''
],
cArgs = [
GL_TEXTURE_2D,
0,
GL_RGBA,
32768,
32768,
0,
GL_RGBA,
GL_UNSIGNED_BYTE,
''
],
cArguments = (
GL_TEXTURE_2D,
0,
GL_RGBA,
32768,
32768,
0,
GL_RGBA,
GL_UNSIGNED_BYTE,
c_void_p(37531612),
)
)
Traceback (most recent call last):
File "GameEngine.pyo", line 355, in run
File "GameEngine.pyo", line 347, in main
File "View.pyo", line 183, in render
File "Menu.pyo", line 207, in render
File "Font.pyo", line 179, in render
File "Font.pyo", line 112, in _renderString
File "Font.pyo", line 227, in getGlyph
File "Font.pyo", line 189, in _allocateGlyphTexture
File "Texture.pyo", line 358, in __init__
File "Texture.pyo", line 312, in loadEmpty
File "data/PyOpenGL-3.0.0a5-py2.5.egg\OpenGL\wrapper.py", line 1624, in __call__
File "data/PyOpenGL-3.0.0a5-py2.5.egg\OpenGL\wrapper.py", line 924, in wrapperCall
GLError: GLError(
err = 1285,
description = 'm\xe9moire insuffisante',
baseOperation = glTexImage2D,
pyArgs = [
GL_TEXTURE_2D,
0,
GL_RGBA,
32768,
32768,
0,
GL_RGBA,
GL_UNSIGNED_BYTE,
''
],
cArgs = [
GL_TEXTURE_2D,
0,
GL_RGBA,
32768,
32768,
0,
GL_RGBA,
GL_UNSIGNED_BYTE,
''
],
cArguments = (
GL_TEXTURE_2D,
0,
GL_RGBA,
32768,
32768,
0,
GL_RGBA,
GL_UNSIGNED_BYTE,
c_void_p(34189300),
)
)
Traceback (most recent call last):
File "GameEngine.pyo", line 355, in run
File "GameEngine.pyo", line 347, in main
File "View.pyo", line 183, in render
File "Menu.pyo", line 207, in render
File "Font.pyo", line 179, in render
File "Font.pyo", line 112, in _renderString
File "Font.pyo", line 227, in getGlyph
File "Font.pyo", line 189, in _allocateGlyphTexture
File "Texture.pyo", line 358, in __init__
File "Texture.pyo", line 312, in loadEmpty
File "data/PyOpenGL-3.0.0a5-py2.5.egg\OpenGL\wrapper.py", line 1624, in __call__
File "data/PyOpenGL-3.0.0a5-py2.5.egg\OpenGL\wrapper.py", line 924, in wrapperCall
GLError: GLError(
err = 1285,
description = 'm\xe9moire insuffisante',
baseOperation = glTexImage2D,
pyArgs = [
GL_TEXTURE_2D,
0,
GL_RGBA,
32768,
32768,
0,
GL_RGBA,
GL_UNSIGNED_BYTE,
''
],
cArgs = [
GL_TEXTURE_2D,
0,
GL_RGBA,
32768,
32768,
0,
GL_RGBA,
GL_UNSIGNED_BYTE,
''
],
cArguments = (
GL_TEXTURE_2D,
0,
GL_RGBA,
32768,
32768,
0,
GL_RGBA,
GL_UNSIGNED_BYTE,
c_void_p(52383796),
)
)



If someone can help me. I'm on Windows 10, 16Go RAM, Intel5 7600, 1050ti. Then i thinks it's not a config problem.

Thanks a lot.
Apelrow
Member
Posts: 1
Joined: February 16th, 2021
Reputation: 0

Re: Problem at launch

Postby Apelrow » Tue Feb 16, 2021 7:25 am

I have the same problem. Have you got something, Molitul? If so, please, share your solution, I'm stuck...
Molitul
Member
Posts: 2
Joined: February 12th, 2021
Reputation: 0

Re: Problem at launch

Postby Molitul » Tue Feb 16, 2021 9:42 am

Nothing more at this moment... Maybe we have to learn how to code python (that's what i found)... 'Cause their is some way about this, about patches, but no solution....
Ruler of Chatrooms
User avatar
nobby76
Member
Posts: 3967
Joined: August 29th, 2006
Location: Just off the coast of Saturn
Reputation: 18

Re: Problem at launch

Postby nobby76 » Thu Feb 18, 2021 2:02 am

I don't think its actually able to play on win 10.

A lot of software wasnt compatible with win 10 when it came out (including photoshop, it had to be updated to work properly) But as this hasnt been udpated in about 10 years, i doubt it will run.
Not 100% sure, but thats what id suspect..
Image
LONG LIVE THE NOOBS, THEY WILL OVER THROW US WITH THERE VASTLY SUPERIOR STUPIDITY.
Check out the Tutorial Making songs without having to fret a single note And come check out the IRC Chatroom

Return to “Tech Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests